Äntligen..

.. börjar jag komma iordning i livet!
Har just skrivit klart papper nummer två som ska skickas in till Diane vilket är skönt, inte mycket mer jag kan göra just nu ändå. Hoppas hon har tid att kolla igenom allt asap.

Meningen var att jag skulle titta på Top Model nu men har ingen signalmottagning till tv.n som vanligt så det blir ingenting av det :( ska städa och laga mat istället.. trist. Blir nog till att läsa lite körkortsteori också.

Var på mitt nya jobb idag, en skola i Sollentuna. Möts på en gång av en positiv överraskning: barndomskompisen Christoffer Landin har också fått fast vik. på den skolan! Så numera är vi inte bara nyblivna grannar utan även kollegor, sweet! Tjejerna på skolan tyckte det var faab att vi kände varandra innan och började på en gång försöka få oss att erkänna vår kärlek till varandra^^ suck, that'll be old quick.
För övrigt var det en jättefin skola med bra och trevliga lärare och elever, kommer nog bli ett jättebra jobb tror jag. Har redan varit med på möte och ska verkligen få en seriös tjänst med stägningar och öppningar redan första veckan :O ja ja det lär bli bra!

Fick även tag på turebergs vårdcentral som ligger i sollentuna så jag kommer kunna ta alla mina prover där en gång i veckan innan jobbet vilket ju underlättar. Ska dit megatidigt imorgon och bli stucken.. yummie.

Intressantare än så blir det nog inte idag. Lyssnar på Melissa Horn och äter mörk choklad (cranberry as usual).
Kommer bli en kul vecka om allt blir som planerat btw.

Idag åkte förresten Kicki till sydafrika. Saknar henne redan så jag drämmer upp lite bilder på oss. Puuwz och Peace out






Imorgon börjar allvaret.

...och det stämmer faktiskt.

Imorgon börjar mitt nya seriösa liv, det vill säga ett sånt där liv som dom flesta har levt i ett par år nu men bara inte jag,
Kommer gå till ett vanligt jobb med fasta tider och det är så skööönt!
Ska åka i god tid eftersom jag planerar att knata större delen av biten och riskerar att tappa bort mig!

Måste också vara seriös och byta till en vårdcentral i sollentuna så att jag ska kunna hinna med att ta prover en gång i veckan, suuuck.

Helgen har varit sweet.

Åt middag med Ulrika och hennes familj, supergod soppa, mumma!

Sedan gick jag ner till mig för att städa och invänta Nicolle. Jag råkar dessvärre vara en mindre katastrof i köket men slängde ändå ihop (det enda jag kan!) kladdkaka på systervis. Den blev... kladdig helt enkelt. Men Nicolle gillade den så det var ju bra! Vi drack vin, pratade om livet och sminkade varandra och var sådär tjejiga som bara vissa klarar av att vara (fniss liksom). Sedan drog vi in till stan, Lion Bar, där vi mötte Stephanie, Josef, Jannis, Ludvig och Dennis. Ludde söp mig under bordet rent ut sagt, när vi tillslut hamnade på Retro mådde jag mindre bra (alkohol + möglig kalkon tidigare på dagen). Josef var gullig och tog en prommis med mig och sedan mådde jag bättre :) kvällen slutade på donken (ja till och med jag drog en fyllekäk) och sedan tog jag och Dennis tuben mot danderyyyd. Min buss var sen som vanligt men Dennis höll mig snällt sällskap tills bussen kom.

Tog en dusch direkt när jag kom hem (bästa knepet för att inte bli bakis sen) och somnade. Så skönt.

Idag var jag uppe med tuppen (nästan.. klockan tio i alla fall) och drog till värmdö för att hjälpa papi med ett jobb samt övningsköra! Jobbet var kul och körningen gick sjukt bra för någon som är så dålig bilförare som jag :D kändes superkul!

Åt middag med mami och papi och sedan tittade jag och mamma på solsidan (<3) och åt marrängswiss (staaavning) och frukt, wiie!

Drog dock hem till mig istället för att sova kvar på ön. Nu sitter jag här och tänker att jag borde sova så att jag gör bra ifrån mig på nya jobbet imorgon!

Peace out!


Lööördag

Haha läste mitt förra blogginlägg, helt urballat! Verkar ha varit rätt hög (ja ojojoj vad det uttrycket kommer straffa sig om jag någon gång skulle bli en viktig publik person) haha.

Hur skönt är det inte med lördag av den enkla anledningen att man får sova ut?
Blev i och för sig inte alltför sent igår, var i säng redan halv två (vilket är tidigt för mig på en fredag).
Efter jobbet åt jag grekiskt med mami och nina, hur gott som helst, aldrig varit så mätt i mitt liv typ!
Sedan drog vi till Snövit bar där det var proppfullt med folk som skulle se Just like sisters och Kick Back.
JLS drog igång (bandet består alltså av min gudmor och henner syster), dom var hur bra som helst!!
Sedan gick papi och hans band på och ägde som vanligt sönder, jag stod dock längre bak och filmade allt istället för att röja :) Efteråt hjälpte jag till att packa i ordning allt och tog sen taxi hem med ulrika (vi bor ju gaaanska nära varandra om man säger så ;p)

Har läst pygmalion nu på morgonen och nästan bestämt mig för en monolog!
Nu blir det dusch, storstädning, promenad till mörby och tillbaka (handlaaa), baka, skriva uppsats, fira gudmor och sedan tillslut kommer Nicolle baby hit så ska vi fira henne lite hos mig och sen kanske dra ut. Slänger iväg frågan: vilka ska tilll harrys ikväll? :)

Idag ska vi för övrigt säga grattis till min älskade Baouwaouw Jennah Hammar som fyller 21 år! GRATTIS baby!

Get goin'
Peace out!

Gaaaah

Man tror att det ska bli lättare men icke sa nicke.
Har skrivit en outline och skickat till underbara Diane och tänkte att jag borde fått in det nu men nästa brev är tametusan precis lika svårt att skriva trots att jag just skrivit ett som inte behöver (ska) skilja sig nämnvärt från det jag håller på med nu.

Vad är det för fel på mig, jag har väl aldrig haft problem med sånthär? Antar att det är så knepigt för att det är så viktigt :/ hoppas hoppas hoppas att mina små grå celler tar tag i sina liv nu och ger mig världens bästa inspiration!

Shit vilket flummigt blogginlägg.. Borde nog inte ha druckit den där kannan kaffe trots allt.

Skriva skriva skriva. Sen läsa klart pygmalion, läsa harry p och körkortsteori. Sen sova.. jobb imorgon och sen spelar PAPI med KICK BACK på SNÖVIT BAR tillsammans med GUDMOR och hennes band JUST LIKE SISTERS. Be there or be fyrkantig.

Jag är en död man. Kvinna.

Peace out


Svååårt

Varför ska det vara så svårt att skriva dessa uppsatser när det är så sjuuukt viktigt att det blir bra?
Framtiden hänger på detta, kom igen nu för tusan siggan!!

Länkar

Har nu lagt till länkar till kompisars bloggar som ni kan kika in, kan ju hända att dom är liiite intressantare än mitt svammel ;)

Ska även ta tag i det där med bloggdesign någon gång när jag hittat någon vänlig själ som kan hjälpa mig men detta kommer inte ske nu för nu ska jag in till fridhemsplan och dagens jobb!

Ikväll har natta kalas (maskerad till och med) men jag kommer inte kunna gå :( har alldeles för mycket som måste skrivas och läsas klart ikväll! Känns som jag är tillbaka i skolan med allt som ska göras (and I love it).

Kaffe kaffe kaffe från min nya fina lila presskaffebryggare, mums!

So long och peace out!

Kompis det går bra nu! Lyyycka!!

Gaah jag är så glad och lycklig!
På en och samma dag har alla mina problem bara löst sig!

Var hos dokorn och fick ännu en ny sorts piller. Sista utvägen innan det blir någon typ av operation tror jag. Visst att medicinen riskerar att ge många svåra (och rent av lite farliga) biverkningar men förhoppningsvis inte! Får jag inga problem med detta blir jag förhoppningsvis frisk från min UC. Eller ja så frisk man kan bli från en kronisk sjukdom iaf :p Min käre doktor har även lovat att fixa intyg och sjukdomsbeskrivningar och allt annat sådant som jag behöver! Problem ett som löst sig.

Sedan fick jag ett samtal från Emma på vre. Hon erbjöd mig ett "fast" vikariat på en skola i sollentuna som löper hela terminen ut!! Jag har med andra ord JOBB!! Problem två som löst sig.

Efter detta åkte jag till vre för att prata med min gamla english teacher Diane. Jag var lite nervös över det för jag vet hur mycket lärarna har att göra just nu och så och var osäker på om hon skulle orka ta på sig mer att göra. Hon blev dock jätteglad att se mig och erbjöd sig direkt att hjälpa mig och kika igenom saker jag ska skriva på engelska. Problem tre som löst sig.

Sedan gick jag in på vrg.s expedition. Eftersom det numera är Mattias och inte Erik Almén som håller i schemanen gick jag in till honom för att (klantiga) jag inte hittar mina slutbetyg. Detta ordnade han på ett kick och jag fick mina betyg på både svenska och engelska, bilagor och allt! Problem fyra som löst sig.

Efter detta hade jag ett möte med Lina på Blueberry. Förstod inte så mycket sist vi sågs men idag lyckades hon reda ut alla mina funderingar och kommer dessutom att finnas till under hela processen jag behöver henne. Förstår nu precis vad jag ska göra och hur jag ska lösa allt inför studier och liknande. Problem fem som löst sig.

Tog tillslut en sväng runt hela stan, bokaffärer, bibliotek, allt(!) för att hitta Brenad Shaws pjäs Pygmalion på svenska. Den fanns ingenstans. Dock mindes jag att jag och Magnus satte upp en dialog ur den på vrg och sms.ade honom! Han har pjäsen och jag ska få låna och kopiera upp den på en gång imorgon!! Problem sex som löst sig.

Hur bra kan det gå på en daag liksom???

Dessutom(!) tog jag en snabbis förbi mitt paradis Scorett. Skorna jag tittat på sisådär varje månad i två år var nu prissänkta från tusen kronor till tvåhundra så nu är dom mina!! Langar bild på dom någon annan gång!

Tack till gud och all världens makter och särskilt tack till de fantastiska människor som idag gjort mig till världens mest tursamma och lyckliga brud!

PEEEAACEE OUUUT Y'ALL!


Ångest

Har en sån där tråkdag när man sitte och undrar vad meningen med allt är egentligen.
Börjar alltid med "klipp dig och skaffa dig ett jobb" slutar alltid med "fuck that shit, follow your dreams".
Skönt, har inte tappat greppet om vad som är viktigt iaf!

Ska strax åka in till sjukan och förhoppningsvis få medicin som faktiskt hjälper. Håll tummarna.

Sedan ska jag ta en tripp förbi vrg och snacka med gamla engelskafröken Diane, hoppas verkligen hon tycker om mig tillräckligt mycket fortfarande för att palla hjälpa mig!

Efter det blir det möte på Blueberry med Lina eftersom jag inte fattar någonting av papprena jag fick av henne sist, hoppas det löser sig! Är det förresten någon som vet om man kan begära ut nya kopior på sina slutbetyg? Jag har nämligen tapopat bort mina (a) smidiga klubben.

Ikväll står valet mellan att åka till värmdö och träna eller till danderyd och söka jobb.. suck.

Tänkte försöka börja ta upp det här med basen igen också.. blev sjukt taggad efter helgen. Utvecklingen har stått rejält still ett tag.. hoppas det går framåt snart!


Dags att sätta på facet. Längar en gammal bild på mig och min f.d baslärare!



Krullisar


Värsta

Måste ändå säga att jag har fått in det här med bloggandet lite!
Även om jag typ skriver mest för mig själv (och inte ens vet om nån läser) så känns det bra att jag faktiskt hajat det här med att uppdatera!

Festen igår blev lyckad. Många som inte kom men eftersom alla riktiga viktiga vänner kom (utom våra flyttfåglar och stackars sjuklingen nathalie) så blev det riktigt kul ändå! Felicia, anna och johan hade med sig diskmedel och diskborste till mig haha! Fredrik och Micke gav mig en massagegrej (som blev döpt till bruno) och en mystic ball (dvs en kula som ger svar på olika frågor). Vi hade sjukt kul med dessa. Eftersom vi var tre basister på plats åkte även min kära samick custom fram och jag blev sjukt sugen på att börja spela igen! Tack för en väldigt lyckad kväll!!

Idag har jag diskat och städat allt från igår. Ska snart ta tag i projketet potatis- och purjolökssoppa. mums!
Sedan blir det nog till att söka jobb som vanligt...

Hittade för övrigt en gammal bild på mig och bella! Det var tider det, saknar stilen!



Fredag hela veckan

Har just tagit mig i kragen och klivit upp ur sängen trots att jag inte alls ville.
Har dock så sjukt mycket att fixa med idag så det var liksom tvunget...
Sitter nu med grönt te, gurka och robbie williams. Hade kunnat vara värre ändå.

Var uppe hos gudmor Ulrika och drack te  med henne och Elias igår innan jag skulle ut, mycket trevligt!
Vid halv elva blev till till att möta upp Nicolle som fyllde 19 i torsdags och skulle firas!

Jag, Nicolle, Ellika och Naomi spenderade sedan en timme på götgatan i väntan på den grekiska släktingarna (dvs tvillingarna jannis och nikos med följe)^^ eftersom yannis skulle fixa in oss nånstans. Vi var dock alldeles för många eftersom någon hade "råkat" ta med sig femton kompisar så det blev ändå att bara dra upp till baltazar. Där hade vi trevlans, jag körde nyktert förutom en shot Nicolle bjöd på :)

Sedan drog vi till centralen där jannis och resten försvann. Jag, Nikos och Nicolle drog in på Harrys.
Jag har liksom haft mina duster med harrys. Som ny och fräsch 18-åring diggade jag det ju som alla andra, sen kom den där perioden då man skulle förakta alla som var på harrys. Det har jag dock kommit över nu och jag gillar't även om musiken fortfarande är liiite hög.

Nikos trivdes inte överdrivet bra men jag och Nicolle hade kul! Träffade på felix, david, soffe, rob, wille, tommy och andra fina människor vilket alltid är lika kul!
Det enda som sög var när Nikos bestämde sig för att ge mig greknyp i båda kinderna. Han tyckte det var kul, jag tyckte det var inte okej. Jag skrek. Gullevakten stod precis där och han skällde ut Nikos, moahaha. Fick tröst så det kändes bättre sen :) har dock fortfarande ont :O Greker alltså.
Allt som allt blev det i alla fall en mycket trevlig kväll med fina människor!
Kom hem vid halv fem och slocknade^^

Nu måste jag veeerkligen städa min lya eftersom jag faktiskt ska ha kompisar på besök ikväll. Då kan det inte ligga couscous på golvet på det här viset. Ska även försöka hinna med en tripp in till alexandra på maxim och hämta en vinflaska jag glömde hos henne^^

Time to get to work!
Hoppas att lördagen blir lika fin som fredagen nu!

Peace Out


Home sweet home

Efter en snabbvisit i Malmö är jag nu återigen hemma!

Gjorde prov till teaterhögskolan vilket kändes bra och jag gjorde mitt bästa under förutsättningarna som var. Dessvärre räckte inte det och jag gick inte vidare men jag hade kul och tyckte ändå att jag fick visa vad jag kunde. Dom tog vidare 12 av 70 den dagen så jag var inte direkt den enda som inte gick vidare^^
Av en helt otroligt rolig slump träffade jag Astrid Tägdt där! Hon får själv berätta hur det gick för henne om hon vill det, det tycker jag är var och ens ensak!
En annan gammal vrg.are som var där var Nina Rudawski, första vrg.aren som kommit in på någon av de tre (fyra) teaterhögskolorna (vad jag vet!). Hon var klockare under mitt prov. Jag tycker hon är otroligt begåvad så jag trodde att det skulle vara svårt och läskigt att spela inför henne men tvärtom! Hon gav mig 100% fokus och såg ut som att hon just tittade på den intressantaste monologen i sitt liv vilket hjälpte mig otroligt mycket!!

Spenderade sedan mesta delen av dagen med en supergullig tjej Ellinor, som jag bytte nummer med samt med den extremt vackra modellen Linnea. Under två timmar klarade vi av alla livets diskussioner: Sex, otrohet, död, våld, droger, religion och så vidare haha!

Allt som allt var det en trevlig vistelse och jag ångrar inte att jag åkte även om jag alltid längtar tillbaka till sthlm så fort jag lämnar staden för något mindre ställe hehe^^ Det enda negativa var väl att jag inte hann träffa Andrea som ju bor i Malmö. Det var sämst. Jag bodde på hotell en sekund ifrån teaterhögskolan (ett hotell som var så litet att det inte fanns någon personal, vad jag såg iaf, och så litet att jag missade det när jag skulle gå in för att jag inte såg ingången och skylten thihi). Jaja

Nu måste jag veeerkligen rusa! Ska jobba i Sollentuna vilket ju är nära men börjar när som så. Gulliga Emma på VRE ringde igår "det här är en kund som npog kräver ganska mycket av vikarien, att hon ska kunna mycket och så så därför ville vi satsa på ett säkert kort, säg att du kan!!" thihi, yaay.

Håll för övrigt att tummar som går för mig idag för att dom ringer från JOBBET jag vill ha, hoppas hoppas hoppas!!!!!

Peace out


Vad är det som händer egentligen

Tillät mig att sova till halv nio idag, det var skönt eftersom det var ljust ute när jag gick upp då!
Började morgonen med att tappa ut lösvikts-te över hela golvet och tvinga i mig fil från mig trasiga filförpackning, bra start på dagen siggan^^ Nu ska jag packa ihop lite prycklar innan jag ger mig in till staden och vidare.
Kom på att Kicki nog jobbar idag så ska överraska henne med ett besök på hennes jobb!

Igår blev trots omständigheterna ändå en helt okej dag!

Skickade iväg ett cv vid sju, tio minuter senare hör dom av sig och frågar om jag kan komma på intervju redan klockan fem samma dag, om jag kunde!! Åkte dit och det kändes hur bra som helst emn dom skulle ha fullt med intervjuer hela veckan så konkurrensen verkar megastor, men jag VILL VILL VILL verkligen ha det jobbet! HOPPAS HOPPAS HOPPAS dom hör av sig på fredag!!

Innan dess var jag på sös för hjärt- och lungröntgen. Fick inte komma in förrän en timme efter utsatt tid, då var jag mäkta stressat men det var bara av med alla överkroppskläder och ut med allt skrot, vända sig hit, vända sig dit och så var det klart!

Resterande delen av kvällen sög iofs. Städade städade och städade, till ingen nytta. Men som Kicki sa när jag ringde henne senare "du behövde ändå städa inför lördag så det var ju lika bra". Får tänka så. När jag tillslut gick och la mig mådde jag iaf lite bättre tack vare henne, nathalie, felicia och ellen. Alla människor borde ha så fina vänner som dom kan ringa när allt är upp och ner.

Har även insett att texten sitter. Det känns skönt.
Nu ska jag ta en ipren mot denna tryckande huvudverk och sen börja dra mig.

Peace Out


Tidig morgon - kan jag få ett nytt jobb??

Klockan har precis slagit sju och jag sitter och väntar på att VRG ska ringa.
Fick en impuls och anmälde mig till en skådespelarkurs på kulturama och det känns SÅ BRA, äntligen får jag smörja min ringrostiga teatertalang! Ska ha samma lärare som Bella har haft fast i en annan kurs så jag hoppas att det blir bra, hon verkar ha haft kul så!

Sitter även och försöker kolla upp trafikskola. Dessvärre är jag ju fortfarande sämst i bilen eftersom jag aldrig kör. Ska ringa och klaga lite på pappa ikväll, måste ta det här förbenade körkortet snart om jag ska hinna bli säker i trafiken också!

Bönar och ber f.ö folk att hålla utkik efter ett nytt jobb till mig!
Jag ska börja ta en ny medicin nu som kommer dra ner mitt immunförsvar rejält vilket betyder att mitt kära dagisjobb inte kommer hålla länge till om jag vill ha hälsan i behåll.
Skulle vilja ha ett vanligt trist kontorsjobb.
08.00-17.00
måndag-fredag

är det för mycket begärt?
Skulle heller inte ha något emot om jag slapp ha med andra människor att göra och hade riktigt trist arbetsuppgifter. Typ sitta i ett rum och sortera papper?
Jag är allvarlig, skulle inte banga! Är trött på folk om omväxlande arbete, vill bara ha ett kontor att gå till varje dag! Snälla ge mig??

Borde fortsätta städa min lägenhet nu om jag över huvud taget (?) ska våga släppa in människor här.
Måste nog sätta på rejält med kaffe först bara.

Peace out


Golden Globe klänningar

Kollade in klänningarna från nattens gala, dåligt med kap tycker jag :O
Brudarna håller väl igen för att komma storstilat till oscarsgalan sen!

I alla fall, några favvisar hade jag, dessa kommer här!

Claire Danes (Calvin Klein)
Claire Danes (Calvin Klein)

Emma Stone (Calvin Klein Collection)
Emma Stone (Calvin Klein Collection)

Lea Michele (Oscar de le Renta)
Lea Michele (Oscar de la Renta)

Leighton Meester (Burberry Prorsum)
Leighton Meester (Burberry Prorsum)

Megan Fox (Armani Privé)
Megan Fox (Armani Privé)

Nicole Kidman (Prada)
Nicole Kidman (Prada)

Sandra Bullock (Jenny Peckham)

Sandra Bullock (Jenny Peckham)

Scarlett Johanson (Elie Saab)

Scarlett Johanson (Elie Saab)

Som ni kanske ser så är nästan alla mina favoriter någon form av rosa haha. Vad tycker ni, vem hade vackraste galablåsan denna gång?


Alla dessa läkare

Detta är en riktig läkarvecka alltså.
Men nu är första steget avklarat! Hepatit B vaccin och influensavaccin samt besöket på UM.. skönt.

Hoppas jag får jobb innan läkarbesöket på sös imorgon.. behöver money money money.
Särskilt eftersom jag idag tröstade mig med att handla underkläder.. as usual. Det hade kunnat bli skor men jag sprang ifrån affären för att inte kunna fastna för något (duktig signe).

Mitt himmelrike är färdiginrett med kläder (och skoor), nu ska jag bara pryda det lite och göra väggarna fulla av fina saker (dvs mina whitesnake bilder osv). Först och främst blir det nog dock en dusch om jag ska kunna bli anständig nog att åka in till stan sen!

Har egentligen ingenting mer intressant att skriva idag^^

Peace Out

Söndag

Har nyss vaknat men orkar inte ta tag i någonting än.
Det första jag gjorde här i danderyd var att tappa min filförpackning så att filen skvätte ut överallt,
ville inte vara oekonomisk så den ligger nu trasig i min kyl och skrotar, försökte nyss hälla upp lite i en tallrik - gick sådär.

Papi kommer nog om inte alltför länge och jag borde städa tills dess, om inte annat MÅSTE det ju vara klart nästa helg när jag ska få in folk här, hur nu det ska gå hehe.
Sedan följer jag iaf med honom hem till ön för att titta på Solsidan som ju har säsongspremiär! Ska sova där sen eftersom jag ska till vårdcentralen där imorgon (ovaanligt). Denna gång blir det vaccin mot säsongsinfuensan (eftersom jag eventueeellt skuuulle kunna vara riskgrupp) och vaccin mot Hepatid B (Hepatid A redan avklarad). Passar på att gå till ungdomsmottagningen när jag ändå håller på.

På tisdag händer nästa roliga grej, då blir det hjärt- och lungröntgen på sös.
Det går bra nu, kompis det går bra nu!

I alla fall, back to the present (typ). Igår var jag på VRG.s musikal Cabaret som var GRYM, rekomenderar alla att se den! Henric ägde sönder i rollen som Emcee och även övriga ensemblen (observera Vilma som brittisk Kit Kat Girl) var fantastisk, Martin har gjort ett toppenjobb!!
Erik Segerstedt var där och tittade, gick fram och snackade med honom och han kom faktiskt ihåg mig från när vi golfade ihop (dvs han golfade, jag drog väska). Påminnde honom att jag fortfarande hade hans tröja som han sa att jag fick behålla. Har blivit lite av en favviströja så det var ju faab :)
Kul var det att träffa alla gamla vrg.are också, dessvärre var jag tvungen att rusa direkt efteråt så hann inte prata med så många, men ändå!

På onsdag och torsdag händer det grejer som jag ska ladda upp för nu!

Peace Out


Tredje gången gillt

Jag har försökt mig på det här med bloggandet många gånger men aldrig riktigt kommit in i det.
Tredje bloggen nu och tänkte att jag faktiskt skulle fixa det här!

Första steget är att hitta någon vänlig själ som kan göra min blogg lite snygg, ska leta reda på en sådan!
Andra steget är väl att gå ut med att man har en blogg så att folk läser den (vilket ju aldrig är någon garati hur många vänner man än har haha) men men, om inte annat så får man ju skriva för sin egen skull!
Tredje steget är ju att faktiskt skriva (eller blogga som det heter om vi ska vara noga), detta verkar jag ju i alla fall ha lyckats med eftersom jag sitter och skriver nu.


Det är lördag kväll och jag sitter i nya lyan i Danderyd (flyttade in i onsdagskväll). Har inte riktigt (alls) kommit iordning än men tog i alla fall tag i disken idag. Nästa steg är att börja packa upp... Imorgon kommer dock papi hit och ska fixa en ny tv-sladd till mig samt laga min garderobstång (som inte tålde alla mina klänningar hehe). Hoppas att allt blir klart imorgon då jag vill bli klar i min walk in closet och kunna titta på top model på måndag^^

Om fem minuter ska jag gå till bussen för att träffa Anna V och Nathalie i stan, vi ska gå på VRG.s musikal Cabaret tillsammans (vilket lär bli grymt!). Ska bli kul att träffa en massa gamla vrg.are också!

Igår träffade jag kalle på Radison(?) sky bar, han bjöd på champagne, vi pratade gamla minnen och uppdaterade oss om varandras liv, underbarast på länge!

Sen gick jag till 54 med Felicia, Anna, Fredrik och Tess och vi hade en riktigt bra kväll! Hemma halv 5, död idag men man mår som man förtjänar som man brukar säga.

Nu måste jag sticka men får försöka ta tag i den här bloggen på allvar imorgon!


Peace out


Välkommen till min nya blogg!