Jobbigaste jobbdagen i jobblivet?

Jeeez, I'm dead.

Sjukt ansträngande dag. Började tidigast och slutade senast pga en kollegas sjukdom. Fick ta över hans pass och göra vattenexperiment med barnen hela dagen. Underbar idé i teorin, inte lika underbar i praktiken. Barnen kämpade självklart på fint men det blev vatten överallt och jag var trött och sjuk och tappade tålamodet och blev då så besviken på mig själv för jag avskyr att tappa tålamodet med ungarna :( dom är ju bara barn liksom. C kom dock in och räddade mig lite och styrde upp barnen och tröstade mig. Hände dock en del jobbiga incidenter sen men inget jag kan skriva om på internet :/

Kom hem och var helt slut och hungrig. Tänkte snabbt laga och slänga i mig ravioli men JA då pajar min konservöppnare när jag öppnat en liten bit (så det var uteslutet att ställa tillbaka burken). Fick försöka hacka upp den med en kniv (pappa skulle ha fått en anfall om han såg hur jag behandlade kniven). Med blodiga fingrar fick jag tillslut upp burken, var till och med för trött för att bli irriterad. Käkade sedan och ringde körskolan i danderyd. Hoppas på att kunna börja övningsköra nästa vecka. Måste ta det där kortet alltså! (om jag bara kunde sluta drömma mardrömmar om att köra bil...)

Nu har jag duschat. Lyssnar på melissa horn as usual. Ska nu städa, gå ut med sopr och förbereda inför morgondagen. Lär åka hem till värmdö i helgen för att hämta körkortstillstånd och äta blodiga biffar (trots två järninjektioner har jag fått dåliga järnvärden igen, suck).
Blir sedan jobb lördag och söndag och sen back to business. Imorgon är det första april.. thihihi!

Peace out

Kenny Leckremo...

...Är ett geni och världens bästa sångare, någonsin.

Var bara tvungen att framföra den åsikten.


Gammal bild från Anchor efter spelningen på Klubben.


Jobba jobba jobba

Jobbar och sliter och det känns jvligt bra.
Har varit så rastlös när jag inte haft något riktigt jobb så det känns underbart att vara i full gång nu. Dessutom slipper jag sitta hemma och dega i lägenheten mer än jag vill^^

Igår var det teaterkurs. Jag hade dock så ont i magen att jag fick ligga på soffan under hela kursen :/ De första timmarna tittade jag bara på men sista timmen bad jag Vlad(imir) om att få vara med och agera. Min underbara lärare drog då fram soffan framför kameran så fick jag ligga ner och dra mina repliker haha, fab! Det var bara jag och Jessica där och sen två killar från lördagsgruppen. Vi hade sjukt kul och skrattade oss som vanligt igenom det mesta. One day Vlad is goin' to just SNAP, I'm tellin' ya! Nejdå, det är tur att han har sån humor. Hahahahaha kom just att tänka på en helt sjuk grej han kläckte ur sig mitt i vår skämtdrill om min sjukdom, någonting om att "när jag blev förgiftad..." (då tror man ju alltså att han menar matförgiftat till jag skrattande säger "haha det låter som att någon försökte döda dig") varpå vår kära ryss säger "ja alltså jag hade bråkat med några och dom ville göra sig av med mig.. KGB alltså" hahaha kläcker han ur sig som ingenting?? SAY WHAT? KGB försökte då alltså döda min teaterlärare (på den tiden). Tur att dom misslyckades :p Helt insane vilket fall..

Idag var vi på utflykt med våra gullungar till ettor på Klasro skolmuseeum. Riktigt intressant faktiskt. Det spelar ingen roll hur många gånger jag hör historier om hur man slog barn i skolan förr i tiden, jag blir fortfarande lika kräkfärdig. Vidrigt är ordet.

Alla barn hade med sig pannkakor och jag blev så sugen på det så när jag kom hem idag stekte jag värsta-godaste-pannkakorna och åt framför SATC, heelt okej. Blev en del över som jag ska äta till frulle imorgon.

Nu ska jag börja kika lite i min körkortsteoribok (synd att jag är en naturlig katastrof när det gäller bilkörning.. WHY?)

So loooong och Peace oooout


Istället för att sminka mig...

... Sitter jag just nu framför datorn. Något jag kommer ångra om sisådär tio minuter när jag inser hur mycket klockan är!

Är ute på värmdö. Igår åt jag och min terror twin revbenspjäll och kycklingklubbor med chips som några sorts vildar. Sedan förfinade jag mig lite när jag la mig i soffan med grönt te, jordgubbar och mörk choklad. Kollade först på Dear John. Har viljat se den hur länge som helst men inte orkat nu med tanke på att det handlar om militären och min bror rycker snart in osv. Igår tog jag mig dock i kragen och såg den. Och jag grät nonstop. Inte för att allt bara är kaos och misär eller något sådant för så var det inte! Men för att den var så fin och vacker och känslofylld och ja. En helt underbar och fängslande hollywoodproduktion enligt mig alltså (by Lasse Hallström). Ett annat skäl till att jag grät var naturligtvis för att jag insåg hur enormt plågsamt det kommer bli att ha någon som står en nära på andra sidan jorden i en krigszon och jag bestämde mig för att vägra. När den dagen kommer då min älskade bror ska ut i krig så kommer jag säga upp mig från denna existensen. Typ.

Ja ja mer om det någon annan gång. Efter den fantastiska filmen var det ju svårt för någon annan film att fängsla mig. Satte dock på New York I Love You, en annan film jag viljat se i evigheter eftersom den är fullmatad med hollywoods skådiselit. Somnade dock någonstans mitt i. Hoppas jag kan se den någon annan gång i stället.

Ja det har bara gått två minuter men ja, instant regret. Klockan är alldeles för mycket och jag har gjort alldeles för lite. Måste göra mig presentabel.. Orka.
Efter jobbet (VÄLKOMNA TILL CATALANA I KUNGSTRÄDGÅRDEN) ska jag träffa Machme och folket för ölhäng. Niiiice! Kommer dock bli kort kväll för mig eftersom jag har min sjunde arbetsdag denna vecka imorgon. Duktig Signe :D!

Peace out nu människor!

I'm Up!

Efter en tidig kväll igår (somnade dock inte lika tidigt som jag gick och la mig direkt^^) så är jag nu på benen igen och redo efter denna veckas sista arbetsdag (på skolan iaf) ! Det är fredsg vilket innebär inte så mycket mer än att vi ska ha det trevligt och se på film :)

Efter jobbet åker jag ut till ön för att hänga med min käre broder, vi ska äta revbensspjäll och snacka skit!
Imorgon blir det jobb på Catalana och sen utgång med Matilda Lindblad som förärar vår kära hufvudstad med ett besök! Söndagen blir åter jobb på Catalana och sen är det helt enkelt ny vecka! Jobb jobb jobb.

Idag är det dock ingen vanlig dag för idag är det .. .. .. LÖNING!
Kommer välbehövligt! Ska dock passa på att betala alla räkningar på en gång!

Nu ska jag packa väska och lägga på facet!

So long och peace out!

JOBB

Klockan är halv åtta och jag ligger på allvar och funderar på att gå och lägga mig :O
Vet inte vad som är mitt problem men jag har varit så galet trött på sista tiden. Antingen lider jag av någon okänd dödlig sjukdom eller så är mitt jobb bara otroligt psykiskt och fysiskt krävande?

Idag var egentligen en ganska lugn dag. Fint väder trots blåsten. Nationella prov i svenska, tema och matte. Inget särskilt ansträngande egentligen. Eftermiddagen var helt okej trots en del olyckliga incidenter!
Efter jobbet åkte jag direkt hem. Har nu städat och ätit middag (nudlar och tonfisk med morotssallad, såå gott).

Kommer troligtvis jobba hela veckan så på så vis vore det väl bra om jag fick ordentligt med sömn nu.. Ska bli skönt att komma tillbaka till Kungsan igen, måste dock repetera en del i huvudet innan jag ger mig in i restaurangbranchen igen ^^

Efter helgen kommer för övrigt min blogg vara färdigomgjord (äntligen en snygg design)! Angelica har tagit fram ett sjukt snyggt alternativ till mig och jag ska få ett till att välja mellan, woho!

Idag saknar jag mer än någonsin mina flyttfåglar Bella och Kicki. De två (av tre) tjejor jag i tre års tid ringt nästan varje dag. Från hundra till noll och ingenting, so sad! Kan ni komma hem nu brudar???

Imorgon är det löning och jag får lite mer pengar än vad jag trott i och med att februari bjöd på både magsjuka och snökaos (och därav bortavaro och ekonomiskt bortfall). Det blir helt okej ändå!

Nej nu borde jag göra någon nytta. Tvätta svart tvätt kanske.

Avslutar med en bild på den stjärna som tyvärr slocknade igår, Elizabeth Taylor. Vila i frid och hälsa din kära vän och allas vår älskling Michael.



Peace out


Jeudi, déjà? Skallröntgen och andra äventyr

Sist jag bloggade var i söndags och nu är det redan torsdag, var har tiden tagit vägen??

I måndags bestämde jag mig för att faktiskt göra någonting åt den ständiga huvudvärken (som för övrigt har gått över nu) eftersom jag troligtvis skadade huvudet mer än jag trodde när jag halkade förförra veckan. Mormor och Bengt hämtade mig på jobbet och skjutsade mig till Närakuten i Väsby. Där fick jag ligga på en brits i akutrummet och vänta timme ut och timme in. Tillslut kom en läkare och kände på mitt huvud, kollade reflexer, balans, blodtryck och puls. Ingenting oroande där men jag blev i alla fall tvungen att återkomma för röntgen nästa dag för att utesluta inre brödningar och frakturer på skelettet.
Spenderade kvällen och nattne hos M&B som skjutsade mig tillbaka på tisdagsmorgonen. Då fick jag vara rktigt sci-fi och åka in i en sån där grej där huvudet skannas. Coolish.
Visade dock nada. Är väl bara allmänt trög i skallen helt enkelt då.. :)

Igår var det ju VÅÅR och jag åt middag på operabaren med M&B. Vid bordet bredvid satt först Rickard Wolf (<3) och efter ett tag upptäcker jag även fröken Anna Svensson som också skulle på opera! Hur kul som helst!
Jag har knappast någonsin varit på opera (om man bortser från Annas och mina tre besök på Macbeth under praoen på operan hehe) så mormor hade alltså bestämt sig för att bjuda med mig på Tosca och jag har äntligen insett charmen med opera!!! Föreställningen var fin och gripande och (tro det eller ej) intressant!!
Mycket trevlig kväll!

Nu ska jag strax gå till bussen (som jag hoppas att C inte missar!) och ta mig till jobbet!
Jobbar sent men torsdagar brukar vara lugna :)

Lär skriva mer när jag kommer hem!

Peace Out Y'aaaall


Sööndag

Har haft sådan enorm huvudvärk. Därför har jag känt mig i min fulla rätt att lata mig hela dagen. Kollat SATC och tyckt synd om mig själv. Nu ikväll var det näst sista Top Model avsnittet och sen avslutning av Solsidan (vilket var bästa ever eftersom Joey Tempest var med <3). Åt rester från i fredags till middag och sedan chokladmousse till efterrätt, helt okej liksom! Just nu vill jag bara hugga av mig huvudet men ska försöka mig på konststycket att sova istället. Öppnar på jobbet imorgon så måste hemifrån vid sex, youhoo!!

VÄLKOMMEN SÖMN.

peace out


Lördagskväll med babesen från haninge

Jennah och Carro har varit här!
Vi käkade nudlar och chips, groggade och pratade om livet!
En rikigt riktigt bra kväll helt enkelt!
Var sjukt längesedan vi träffades så det var jättekul att catcha up lite!
Hittade en gammal bild på brudarna:


Babe och Baouwaouw !

Nu ska jag ta bort facet och lägga mig i sängen och läsa Twilight tror jag!
Imorgon ska jag ta tag i det här med bloggdesign (dvs bestämma mig för hur jag vill ha det och så maila angelica som har varit gullig nog att erbjuda sig att hjälpa mig!)

Har inte ångest över kommande jobbvecka men har ångest över öppningen på måndag! Ischlo!

Peace out peeps


Tatueringar hit och helger dit

Heeelg!
Hur skönt är inte det liksom?

Igår var jag och C flamsigare än någonsin på jobbet och eftersom jag hade utsläppt hår för första gången på evigheter kom ungarna fram med kommentarer som "du är mycket roligare när du har utsläppt hår" och "du borde ha utsläppt hår mycket oftare" eftersom jag tydligen roade dom väldigt mycket med mitt flumhumör haha!

I torsdags fick jag ett mms av hannes med denna bild:

Blev så rörd att jag började gråta!
Min underbara tvillingbror har alltså tatuerat in sina systrars bokstäver <3

Igårkväll kom Anna och Felicia ut till mig i Danderyd. Vi lagade kycklinggryta med ris och satt sen och pratade med vin och mörk choklad hela kvällen. Det var otroligt skönt att få träffa tjejorna igen och just bara prata om allt som händer, känns och finns!

Fina flickorna

Har just duschat och sitter nu och väntar på att höra från Jennah som skulle kommit hit idag men som har skadat knät så vi får se om det blir något :/

Idag passar vi för övrigt på att säga grattis till denna tös som fyller 25:


Grattis Stina!!

Nu ska jag göra mig i ordning!
Peace out


Släpp fångarne loss det är VÅR!

Varje år så långt jag kan minnas kommer det en dag då jag liksom vaknar. Det är som att jag (utan att medvetet fatta beslutet att göra det) går in i någon slags dvala i sisådär början på oktober och märker det inte förrän jag vaknar upp sedan på våren följande år. Detta år skedde uppvaknandet alltså den 15.e mars! Tro mig, många av dessa fake.ade vårdagar har jag gått och känt efter och tänkt "nu är det väl dags?" men trots det fina vädret ändå inte känt någonting! Men så idag. Tittade på termometern och det var minusgrader, jag suckade och slängde på mig dunjackan och gick ut. Väl ute har jag strålande sol i ansiktet, grus under fötterna och fågelsång i öronen och BAM Wake up! Så underbart härligt! Kom till jobbet på strålande humör!

Jobbdagen som följde var naturligtvis superskön. Vi var ute mycket och ingenting kunde egentligen få ner mitt humör trots att jag somnade på min rast och fick i mig för lite kaffe :D

Känner att från och med nu (tills nästa vinter) kommer det aldrig bli lika down som det har kunnat bli vissa dagar hitills. Även om vintern skulle göra sina vanliga återbesök då och då så vet jag om att det ändå ÄR vår och bara det är nog för att få livsglädjen att pulsera i mig!!

I helgen ska jag dessutom träffa massa av mina underbara tjejor. Life is goood.
Slänger upp ett par vårbilder från mösspåtagningen 2009 (jeeez var det verkligen SÅ länge sedan??)


Mina underbara VRG-brudar!



Glada studentflickor!



Kicki och Anna


Utanför VRG

Peace out


Lady

Sitter i soffan och äter kalaspuffar, blev så nostalgisk idag på jobbet att jag var tvungen att gå och köpa det!

Trist väder på förmiddagen, blev mest till att sparka bort is på skolgården (meningsfullt). Sedan blev det iofs sol och det var mys men då var vi mest inne och jag sysselsatte mig som vanligt med att rita bröllop åt alla mina små flickor ^^

Efter jobbet satt jag på apoteket i tusen år innan filmskådiskursen! Idag var det förutom jag och min ständige vapendragare martin även en kille från lördagsgruppen där. Vi fick en hel del gjort och skrattade som vanligt för det mesta sönder (extra roligt hade vi åt att vår ryss till lärare, Vlad, är någon typ av fångvaktare i Big Brother, hilarious!).

Nu ska jag kika på Barnombudsmannens nya årsrapport som min gulliga papi har varit snäll att skicka mig! Sedan måste jag sova!

Btw, hur fab är det inte att man igår slog på tv.n och hamnade mitt i reprisen av Mello, där Dynazty tydligen spelade? Haha, so great!!

Peace out!


Riktigt dålig update

Sjukt vad jag har varit dålig på att blogga på senaste! Vet inte vad det tjänar till egentligen för jag har ingen aning om ifall någon ens läser det jag skriver haha? Vet bara en hel drös som har meddelat att dom inte gör det, kuul! Tss, anywaay, here we go!

Har egentligen haft världens sämsta jobbvecka!
Öppnade i måndags och det var ju chill, innebar att jag slutade tidigt och så i alla fall. Efter jobbet blev det ingen kurs eftersom ryssen hade annat för sig så jag åkte hem och misslyckades med att titta på top model (eftersom min tv krånglar) och det blev istället till att plocka fint och fixa i ordning i hela lägenheten (förberedelse inför storstädning alltså!)

Tisdagen var en helt okej dag fram tills att jag sprang på skolgården för att säga till några barn och halkade! Har på allvar nog aldrig slagit mig så illa så plötsligt! Skallen rätt i isen, trodde den skulle srängas! Lyckades med trasig rygg linka mig in i skolan där jag bröt ihop totalt framför min chef (tror att det var chocken över huvudsmällen alltså!). Som tur är jobbar jag med världens bästa människor och jag fick ispåse och låg på soffan i personalrummet tills jag började skratta av det bisarra i hela situationen och haltade in för att jobba igen. Måste ha slagit i skallen riktigt hårt för väl inne i klassrummet bryter jag ihop i skrattkramper av tanken på hur mycket C skulle ha garvat om han sett mig när jag trillade haha! Som tur är lyckas jag förklara allt för både C och barnen och dom skrattar med mig och är sen världens underbaraste och tar hand om mig, gullungar!!
Efter jobbet åkte jag dessutom hem till m&b som tog hand om mig som vanligt och gav mig semlaaa (laktosfri ofc. YUM!).

Onsdagen minns jag ärligt talat ingenting av. Torsdagen däremot. Usch och fy och blä. Det har bara gått två och en halv månad av detta år och jag har redan upplevt min otursdag. (senare kom jag ju på att det var den 10 mars i torsdags vilket har varit min otursdag varje år sedan min kanin dog då för många många år sedan). Började med att bussen var försenad. Skulle till läkaren vid åtta innan jobbet vid nio. Tio i åtta sitter jag på den försenade bussen, kollar på mitt schema och pratar med C i telefonen, inser att jag börjar åtta och inte nio. Resultat? Jag missar min läkartid, får djura som en gnu från stationen upp till skolan och lyckas genom något mirakel att bara bli 20 minuter sen. Resten av dagen går bajs och jag misslyckas med varenda liten arbetsuppgift. och inte nog med det! Jag lackar dessutom ur på en sjuåring(!) och skriker ironiskt "nej men vad kuuuul, KUL ATT DU LYSSNAR, verkligen HILARIOUS!"  - Inte Okej Signe. (dock sände det C in i ännu ett skrattanfall^^). Tur är dock att det troligtvis inte lär bli värre, jobbmässigt i alla fall.

I fredags var det en bra dag på jobbet. Korta arbetstider och lugna barn, vi såg på film och åt glass, inget fel med det liksom. Efter jobbet gick jag och Nathalie på bio och såg Love and other drugs vilken var oväntat bra och mysig (som vanligt bra skådespeleri av Anne Hathaway och Jake Gyllenhaal).

Igår var jag inne i stan och träffade Bellchaan som är hemma från London över helgen. Det var fantastiskt kul att catcha up och hon verkar ha det hur bra som helst! Vore kul att åka och hälsa på henne där borta! Senare åkte jag och Nicolle hem till min familj på värmdö! Vi åt middag och pratade och såg på the last kiss. Mys :)

Idag har jag mest fixat och donat med olika papper. Nu är det bara att vänta vänta vänta..

Ska upp tidigt imorgon så måste sova nu! Slänger upp en skön bild på mig och 'Ix från Harrys förra helgen:



Peace out


Men jag står aldrig still

Det hörs på telefon
kan inte hålla nåt
jag skulle vara någon annan
om du fick önska nåt
det är söndagskväll på söder
och alla vet vart du är
du skulle sälja din själ
för att få stanna där

Gråt ut kära du
det är lika bra
och ”tyck synd om mig nu”
det var det sista du sa
spar plats åt nån annan
och låt det vara tomt
för när man ser att det blöder
det är först då det gör ont

Det är tomma ord som fastnar
för att jag låter dom va kvar
men jag har lovat den här gången
att jag ska ge allt jag säger att jag har

Jag kanske stannar här och skriver
fast jag längtar bort
och du vill att jag ska lämna
men vi säger aldrig nåt
du försöker ställa mig mot väggen
men jag står aldrig still
för jag tror att livet just har börjat
och det blir vad jag gör det till

Jag vet vad du tar
för att stå kvar
när du har gett allting
som Dom säger att du har
när sista bussen har gått
när vi sagt god natt
när du rest och kommit hem
och gått tillbaka igen

Oscarsgalan

Okej, det utlovade Oscarsinlägget (en vecka senare). Here it comes (och true to form börjar vi med klänningarna, sedan priserna).

Naturligtvis var det fullt av helt underbara klänningar och människor som helt enkelt såg fantastiska ut. Jag har valt ut några favvisar och ordningen är som följer:


Scareltt Johansson tar hem förstaplatsen i en underbar klänning från Dolce & Gabbana



Mila Kunis på andraplatsen i denna underbara skapelse från en av mina favoriter Elie Saab Couture


Hailee Steinfeld lyckades fantastiskt i klänning från Marchesa


Cate Blanchett bar ett konststycke från Givenchy


Nathalie Portman var gravid och glänste i klänning från Rodarte


Reese Witherspoon körde på en enkel och underbar look från Giorgio Armani Prive


Jennifer Lawrence körde även hon på en enkel och otroligt snygg look, denna från Calvin Klein


Halle Barry även hon i Marchesa


Florence Welch såg gammaldags vacker ut i Valentino


Nicolle Kidman är alltid vacker, denna gång i klänning från Dior Couture


Anne Hathaway var kvällens värdinna och såg underbar ut i Valentino Couture


Camilla Alves är sist men inte minst i sexigt vacker klänning från Kaufman Franco

Dessa är alltså mina personliga favoriter i hela bunten av underbara oscarsblåsor. No suprise there att Scarlett Johansson var kvällens vackraste. Tycker även det var sjukt kul att Hailee Steinfeld, blott 14 år och på sin första oscarsgala (dessutom nominerad), lyckades se så fantastisk ut!

och så till priserna, tar bara upp de viktigaste och (enligt mig) mest intressanta:

Best picture: The Kings speech
Best actor in a leading role: Colin Firth
Best actress in a leading role: Nathalie Portman
Best actor in a supporting role: Christian Bale
Best actress in a supporting role: Melissa Leo
Directing: Tom Hooper (the kings speech)
Best foreign film: In a better world (Hämnden)

Eftersom jag inte sett varken the kings speech, black swan, the fighter eller hämden kan jag egentligen inte säga så mycket om årets prisutdelning. Tycker dock att det var på tiden att både Colin Firth och Nathalie Portman fick pris. Melissa Leo gör en fantastisk insats i The kids are alright, vilket var filmen hon nominerades och vann för så det tyckte jag var bra, tycker dock att det hade varit väldigt skoj om Hailee Steinfeld hade tagit hem det priset (även om det för hennes skull nog ändå vad bra att hon inte gjorde det, förstå pressen hon fått på sig senare då). Vad det gäller Hämnden är ju det underbart skoj eftersom vår alldeles egna Mikael Persbrandt är stjärnan i den filmen!
Nu blir det till att inte bara se the kings speech, the fighter och black swan utan även alla de andra nominerade filmerna som inte vann!


Uppdatering

Denna vecka har varit både chill och hektisk.

I söndags var det ju Oscarsgalan, något jag sett fram emot att se live sen jag insåg att jag hade kanal9 i lägenheten! Har egentligen väntat med att blogga för att jag ville lägga upp en full utvärdering av galan, hinner dock inte det nu eftersom jag ska till jobbet om tio minuter så det får bli ikväll istället!

Var naturligtvis helt död på måndagen eftersom jag rent ut sagt gick direkt från tv.n till jobbet (galan slutade ju inte förrän 06.20 på morgonen så..). Jobbade som tur var ganska kort men efter det hade jag ju en teaterkurs att gå till. Som vanligt (!) var det bara jag och Martin. Vi fick spela brottsscener och otrohetsaffärer och prata prata prata haha. Efter två och en halv timme dök även Jessica upp och hjälpte till att spela polis!
När jag kom hem vid tio var jag helt slut.

I tisdags var det ganska lugnt på jobbet. Det är ju sportlov nu så vi gör inte så mycket mer än att åka skridskor, spela kort och leka typ. Efter jobbet åkte jag hem till mormor och åt supergod middag. Mamma och kusin Knut var där dom med och jag hjäpte Knut så gott jag kunde med franskan haha!

Igår tog jag veckans blodprover (var typ miljarder rör denna gång men dom har ju äntligen lyckats hitta ett litet blodkärl som ger ifrån sig blod, paaarty!). Sedan spenderade jag ännu en dag med att spela kort och åka skridskor haha! Efter jobbet åkte jag hem och städade hela min lägenhet, diskade upp en massa gammal disk, sorterade post och slängsaker, duschade och lagade iordning tacos. Sedan tog jag det riktigt lugnt, njöt av min middag och kollade på SATC i sängen till klockan elva då jag slocknade. Underbart skönt!

Idag är det disco på skolan, tjohoo! Vi ska äta paj och dansa i gymnastiksalen haha! Jag har till och med sminkat mig dagen till ära! Efter jobbet blir det middag hos en kollega.

Nu ska jag springa till bussen! Ikväll blir det som sagt Oscarsuppdatering!

Btw, VILKA SKA PÅ TOTO?
Ska beställa biljett ikväll om jag har någon att gå med!

SO LOONG!