Humor

Tjugosjunde dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt


No words necessary


Dags att gå till jobbet, yet again. Just nu går mitt liv ganska mycket på tomgång då jag kämpar för att inte stressa upp mig över saker och ting. Jobbar fortfarande massa men försöker sova ännu mer. Ät rätt och ta de lugnt. One can only hope att det funkar.


Igår satte jag huvudet på spiken och efter den här helgen finns det ingen återvändo, iih.


Ska packa ihop mina saker. Blir en tripp hem till Värmdö ikväll för jag och mami måste fixa med en del grejer. Sedan är det valborg i morgon. Ska följa min instinkt och bojkotta det helt i år. Hänga lite med Nicolle och göra absolut ingenting särskilt (mer än att jobba då ofc). Skönt.


Peace out


Tjugosex

Tjugosjätte dagens bild: Någon du alltid har roligt med


Har ju roligt med alla mina vänner och alltd med min Babe Carro. Hon kan ju vara en av världens skönaste människor. Hon är avslappnad, superskoj och tar livet med en klackspark vilket jag avgudar!

Körlektion och sen jobb idag. Det mesta flyter på utan någon särskilt variation numera. Stress och press och massa som måste fixas ofc. Blev därför ingen tripp till Värmdö ikväll. Käkade omelett till middag. Det var gott.

Some things are bad right now. Bara två personer som förstår och som jag kan prata med. I förrgår var allt värre än någonsin. Då är det tur att facebook finns så att jag kan maila min bästa vän på andra sidan jorden. Vet inte vad jag skulle göra om jag inte valt att berätta allt för henne så att hon nu kan finnas där för mig när allt är dåligt.

Orkar inte skriva mer. Ska hänga upp tvätt.

Peace out


Tilda

Tjugofemte dagens bild: En person som alltid gör dig glad


Det finns vissa personer som man liksom skrattar med.. konstant. Tilda är en sådan person. Vi gör i princip ingenting annat än skrattar när vi umgås. Därför är hon ett perfekt exempel på en person som alltid gör mig glad! Synd bara att jag träffar henne så sällan, alldeles för sällan!

Nu sitter jag framför tv.n (för första gången på år och dagar) och inväntar matchstarten. El Classico. Kollar inte mycket på fotboll längre men det här är ju en match som den mest ointresserade personen måste vilja se. Tycker att jag förtjänar denna typen av avslappning ikväll fast egentligen borde jag gå och lägga mig.. passa på att sova. Men men

Idag var en vanlig dag på jobbet. Orkar inte skriva så mycket om den. Vi hade fritidskaffe för föräldrarna på eftermiddagen och eftersom vi var ute märkte vi ju inte av att hela Sollentuna fick strömavbrott haha. Men så blev det. Berörde mig inte nämnvärt dock eftersom det gick över tills att jag kom hem till M&B och var tvungen att bänka mig framför datorn. Vad skulle jag göra utan Malin som ger mig svar på allt och framför allt Sandra som bara finns där jämt och ständigt och hjälper mig igenom allt som är svårt och knepigt? Jag är så lyckligt lottad. Vilken enorm tur att min käre farbror och gudfar bestämde sig för att gifta sig med en så underbar person att jag vips fick en extragudmor och ett konstant stöd. Enorm tacksamhet från min sida, svar ja!

Är så enormt stressad över vissa saker just nu men jag hoppas kunna lösa allt imorgon och få lite avslappning sedan.

Imorgon ska jag köra innan jobbet. Sedan blir det jobb och stängning för att till sist åka hem till Värmdö och övningsköra med pappa. Vad gör man inte.

Nu börjar fotbollen. So long

Peace out


Trött_tjej_90

Är sjukt trött, vill sova. Klockan är halv åtta och jag har massa att stå i. Har hunnit med att äta middag och tvätta en maskin. Ska tvätta två till och fixa med tusen miljoner andra saker. Betala räkningar och lösa min ekonomi bland annat. Sortera mina papper och hitta alla viktiga grejer jag slarvat bort (typ betalningspapper och vaccinationskort...). Tänkte dessutom försöka städa lite. Jeez, måste verkligen rycka upp mig.

Imorgon måste jag vara pigg och fräsch för då blir det Fritidskaffe på skolan (dvs jag kommer få möjlighet att träffa alla barnens föräldrar). Så då måste jag vara på topp!

Idag har annars varit en ganska vanlig dag. Vi har lekt och spelat brännboll och haft lite matte. Svårare än så blir det inte liksom. Jag, C och Kia var på flamshumör som vanligt.

Jag är dock stolt över mig själv att jag lyckades ringa de viktiga telefonsamtal jag hade planerat in för dagen. Bola körlektioner och snacka med Malin som tagit över efter Lina.. Allt är klart i skallen men definitivt inte klart på pappret!

Ja ja innan jag tar itu med allt slänger jag upp dagens bild!
Tjugofjärde dagens bild: En bild som gör dig glad


Älskar den här bildern. The baouwaouws på en fest hos linda för tusen år sedan! även detta var på tiden då vi ägde världen!
adde jag och jennah har för övrigt en heeemlis. "ni har inte sett nånting!" thihihi.


Nu måste jag ta itu med mitt liv.

Peace out


Sjukt dålig update och massa bilder

Ledsen för dåligt uppdaterande av bloggen. Har dock ingen som helst aning om vilka det är som faktiskt läser det här i och med att min statistik varierar ganska rejält!
Det har i alla fall blivit dags att lägga upp en massa bilder eftersom jag missat tre dagars bloggande så här kommer dom!

Tjugoförsta dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig

Jag är lyckligt lottad nog att ha flera personer som alltid ställer upp för mig. En av dessa fantastiska människor är Ellen Dellen. Tacksamhet och kärlek till henne!Tjugoandra dagens bild: En bild på en tid du saknar

Ettan på gymnasiet! Kan ha varit den roligaste tiden ever! Allt var nytt, spännande och superkul! Vi gjorde vad vi ville och kände det som om vi ägde världen! Underbart. Den här bilden är tagen efter Erik och Philips flak då vi var dränkta i öl men glada som få!


Tjugotredje dagens bild: En bild från i sommras

Christoffer, Gustaf och Kicki efter en dag på gröna lund i somras!

Sitter nu hemma efter en, som sagt sjukt busy helgt! Har ju jobbat på Catalana hela dagarna och sen varit ute på Värmdö på kvällarna för att umgås så mycket som möjligt med min familj och framför allt min bror som drog iväg idag för att rycka in imorgon :( både i lördags, söndags och måndags fick jag upp papi på mornarna för att köra med mig, yay!
Alla tre dagarna har det varit full rulle på jobbet på grund av det fina vädret eftersom så många vill sitta ute och äta och dricka då! Som bonus blommar nu också körsbärs träden i Kungsan och det har varit riktigt mysigt att vara där och jobba under påskdagarna även om det såklart är slitit!
Har även fått oväntat besök av ytterligare kompisar på jobbet! Julle och Simon kom dit (utan att veta att jag jobbade där) och även Nicolle kom förbi och spenderade min lunchtid med mig, lovley!

Utöver jobbet har jag hunnit med.. inte så mycket. I lördags var familjen brodda-jansen-möller ute hos oss på värmdö och det var mys att träffa alla dom (även om såklart varken freja eller edith var närvarande!). Sedan var det meningen att jag skulle åka hem till bjerlövs igår men det blev så sent på jobbet så jag hann inte komma dit innan spektaklet var över!
Samma sak blev det idag. Skulle träffat herr halmhatt men hans påskmiddag blev sen och jag blev fast på jobbet så vi har fått skjuta upp det till torsdag typ!

Har för övrigt fått ett påskägg av min gullemormor som varje år ( <3 ) och i stället för påskägg fick jag av mina föräldrar en mycket uppskattad kasse med mat och nödvändigheter. Söt familj eller vad!

 

Nej nu är jag så trött att jag måste hoppa i bingen. Upp tidigt för att jobba på skolan imorgon!!

Vill passa på att skicka en massa kärlek och tanke till familjen Weidlitz Halldén. Min älskade bästissyster Amanda miste igår sin morfar Olle (som även jag känner bra även om jag inte träffat honom på många år). Önskar jag kunde vara i Vietnamn (där Pandan befinner sig nu) och hålla hennes hand. Vila i frid Olle.

Peace out


Närstående

Tjugonde dagens bild: En bild på dina närmaste


Har väldigt många vänner som står mig extremt nära men jag kan ju inte ladda upp bilder på alla dessa så jag valde en bild där många av mina närmsta finns med. Vill dock inte att mitt haninge-crew, ellen, mina underbara killkompisar, bästisen kicki, sofia, nicolle eller någon annan av mina nära vänner känner sig bortglömda. Ni alla ligger min väldigt varmt om hjärtat!!

Nu är jag ute på värmdö efter en lång arbetsdag. Kommer spendera hela påskhelgen här (dvs kvällarna eftersom jag jobbar på dagarna). Så förhoppningsvis kommer jag och papi kunna köra lite på morgonen innan mitt jobb!
Idag var det full rulle på Catalana trots att det är långfredag! Massa svenskar firar naturligtvis inte påsk och en hel del turister ockuperar ju kungsträdgården så kanske inte så förvånande att vi hade major med kunder ändå! Jag och Heddan jobbade sjävla på slutet, vilken tur det är att jag trivs så bra på mitt jobb och har så fantastiska kollegor - skulle aldrig orka jobba så mycket som jag gör annars!!

Idag kom Sofie, Rebecca, Nathalie och Henric förbi mitt jobb vilket förgyllde min dag! Mys!

Nu ska jag äta jordgubbar med grädde och se på Wallander. Imorn blir det alltså körning, jobb och sen påskmiddag på värmdö! Sooo looong

Peace out

En person som är snygg

Nittonde dagens bild: En person som är snygg


Det vore ju fullkomligt löjligt om inte Jonny Depp tog hem vinsten i denna kategori. Han är ju snyggast i världen i alla tider, förstår verkligen inte folk som kan vara av en annan åsikt.

Men han är ju man och här är vi jämnställda så jag slänger upp bild på en riktigt snygg kvinna också!

Gosh, Amanda Seyfried, vackrast i världen kanske?
Skulle vara enormt lycklig om jag hade hennes kropp och hela utseende!

Men icke, just nu ser jag faktiskt inte riktigt klok ut. Vi har ju spenderat veckan till större delen utomhus och det syns... på mitt ansikte. Är knallröd.. riktigt oattraktivt röd. Detsamma på bröstet. Håller nu tummarna för att denna gälla färg ska sjunka undan och övergå i en sexig brun nyans... hoppas kan man ju alltid!

Idag hade vi nästan fler pedagoger en vuxna på skolan. Vi ägnade därför dagen åt att pyssla, äta glass, cyckla på gården och ja.. inte så mycket annat. Efter jobbet åkte jag in till stan till mitt nästa jobb (^^). Levde loppan med brudarna på Catalana tills kunderna droppade av och vi stängde.

Nu har jag precis kommit hem och satt igång med städning och tvättning fast jag egentligen borde gå och sova (jobbar ju igen imorgon). Eftersom påsken dock har börjat så har mitt godislöfte upphört en stund och jag har ätit (laktosfri!!)mjökchoklad! Hur coolt är inte det. Borde egentligen äta middag nu.. men ska städa och byta lakan och duscha först.. duktiga signe.

Hoppas att jag får något liv så småningom!

Peace Out!


Slit och släng

Denna dagens uppdatering i bildväg är ju egentligen ett skämt eftersom den handlar om min fritid och jag har ingen fritid haha. Spenderar all min tid uppe vid töjnan, i kungsan eller på vägarna kring danderydsvallen. Vissa kvällar unnar jag mig dock lite umgänge och de senaste gångerna har det blivit middag med dessa två brudar så alltså..

Artonde dagens bild: En bild på din fritid


Annisen och Fefelele - perfekt sätt att spendera sin icke-fritid

Idag har annars varit en rätt slitsam dag. Var helt slut när jag vaknade och knatade upp till Mörby för att ha körlektion. Det fick.. okej. Är inte direkt något geni och verkligen ingen naturbegåvning men ja ja..
Efter jobbet tog jag bussen till sjukan där jag hoppade in för att ta blodprov. Hon hittade ett nytt ställe att ta på eftersom det andra är så sönderstucket nu, hurray.

Sedan knatade jag upp till töjnan och ägnade förmiddagen åt att.. eh.. göra ingenting typ? Sedan åt vi lunch (min och C.s favvis - firre!) och knallade bort till fyndet där ungarna fick gå på påskvandring thihi. Efter det blev det korvgrillning och utelekar. Jag och C roade oss med att fara omkring på en och samma barncykel iförda barnhjälmarna. En underbar flicka sa "signe, nu är du fakiskt barnslig" hahahahaha. Snap!Jobbade senast på jobbet men hann ändå med en bra buss. Åkte hem till farmor och farfar och åt supergod middag tillsammans med hannes. Fick även en liten present av farmor som jag nu ber till Gud ska komma till användning (!!!!). Sedan skjutsade farfar mig hem och nu ska jag, fast att klockan bara är åtta, hoppa i säng. Ska upp tidigt och måste sova för att hålla UC.n i schack!

På tal om UC så har jag nu även lagt till kaffe till mig lista över förbjudna saker. Är alltså utan kaffe, alkohol, godis, chips osv. Kommer vara en pain in the ass mot min omgivning nu av abstinens så ber om ursäkt i förskott. Som redan nämnt tar dock godislöftet ett uppehåll över påsken (of course), detta gäller dock inte kaffe och alkohol! Kul liv jag har.

Efter jobbet imorgon ska jag in till Catalana och jobba där med.
Tröst? Jag fick mitt lönebesked från ena jobbet idag. 13884 (efter skatt). Bugar och bockar!

Peace out y'all


Påskstart och ovanligheter

Sjuttonde dagens bild: En ovanlig bild


Jag "kysser" en häst (aka Natta) - inte direkt en syn man ser varje dag!

Är fortfarande dödstrött. Har dock haft en riktigt bra dag. Hade min tredje körlärare (har alltså haft olika nästan varje gång) men det gick i stort sett bra och jag fick köra på ett lite större område än vanligt!

Efter det åkte jag till jobbet och satte igång med ansiktsmålningarna! Barnen var så tacksamma och gulliga över sina kycklingar, hjärtan, spiderman och dödskallar dom fick på kinderna! Förmiddagen var alltså superkul! Sedan åt vi greklunch (köttfärsbiffar med potatis och tzatziki) innan det var dags för påskdisko. Jag och C skötte musiken och röjde till alla 2010 års gamla hits haha. Vi körde även dansstopp, limbo och hela havet stormar. Efter det bjöd vi på glass med hallon och tom&jerry-kex. Allt som allt mycket lyckat!!!
Eftermiddagen spenderade vi ute i solen. Spelade tre-i-rad och målade stenar.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen - jag har världens bästa jobb!!

Tog sedan bussen hem och möttes nu av en del intressanta mail som jag hoppas kan ge något kul =)

Men nu är jag huuungrig. Är dock strax dags för mig att bege mig mot Sandra och Johan. Ska ju, tillsammans med min bruuur, äta middag med våra gudföräldrar - myys.

Men innan dess måste jag nog städa (au)

Peace out


Död

Är helt död. Vill sova vill sova vill sova.
Men om man vill lyckas med grejer måste man kasta in lite bekvämlighet i potten. Som sömn.
För jag vill lyckas ta körkort. Ska därför förbi körskolan nu strax efter klockan sex. Innan jobbet.
Jeez.

Sedan blir det jobb och påskdisko med ansiktsmålning för barnen.
Efter det blir det middag hos Sandra och Johan om jag ska förstå min bror rätt.

Igår hade vi för övrigt sista lektionen i filmskådespelarteknik! Det var kul.
Mina grahamsbröd blev guuuuda.

Jag vill gå och lägga mig och dra nåt gammalt över mig...
Men nej. Måste dra. Bajbaj

Peace out

Snabbis

Börja tidigt på jobbet = sluta tidigt.

Så för en gångs skull hann jag hem emellan teaterkursen och jobbet, tjoho!
Har precis slängt ihop en deg till grahamsbröd eftersom min mjölk gått ut, och om en timme blir det att fara in till stan för att gå på näst sista skådislektionen.
Gick nyss ut i bara klänningen, ingen kofta inga strumpbyxor - no nothing. Känder underbart! Gick till livs och köpte en massa god frukt, unna sig lite.
Om en vecka är det löning, läääängtar!

Slänger upp dagens bild också!

Sextonde dagens bild: En bild på dig själv


Hittade denna gamla bild. Tror den är tagen 2007 av min kära syster.

Nae nu har brödet jäst klart så jag måste återgå till det. Kan bli mer bloggande ikväll, who knows.

Peace out


En person jag vill vara med

Femtonde dagens bild: En person som du vill vara med


Det finns naturligtvis många jag vill vara med men jag sms.ade just med min underbara vän kallis och känner att jag verkligen skulle vilja vara med honom just nu, miss him!

Idag blev det full rulle på Catalana igen. Trevlig dag med många kunder. Stod i kassan för det mesta =)
Efter jobbet skjutsade Tessan (chefen min) mig till mörby där papi plockade upp mig. Sedan övningskörde jag lite med pappa innan vi for vidare till mormor där de tidigare hade ätit middag. Jag stoppade i mig lite mat och klagade över mina värkande fötter innan päronen skjutsade mig hem. Nu sitter jag här och ska hoppa i säng. Öppnar på jobbet (skolan) imorgon. Denna kommande vecka lär dock bli lots of fun eftersom barnen har påsklov. Vi ska leka, ansiktsmåla, påskpyssla, grilla korv osv. Spännande!

Mami hittade en gammal skateboard i boden så jag ska inviga den denna vecka och se om den funkar!

Time to hit the sack, peace out!


Gamla goda tider

Fjortonde dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider


För första gången var valet av bild inte svårt utan helt självklart.
Finns det någon bild som visar lika tydligt våra gamla tider?
Gamla goda tider.
Denna bild togs på ett TF-gig i märsta. Jag, Jennah, Amanda (och Carro) levde loppan och jag tänker fortfarande tillbaka på den här tiden som något av det bästa i mitt liv.

Idag har jag jobbat på Catalana och det var full rulle kanelbulle från halv tio till åtta, inte en lugn stund alltså! Men det passade mig perfekt. Efter jobbet åkte jag äcklig och dan hem till Anna i bromma. Där åt vi en god vegetariskt middag tillsammans med Mette, Madde, Julle, Felicia och Thessan, myys!

Ska dock jobba imorn igen så drog hem hyffsat tidigt. Nu är klockan halv ett och jag måste go to bed. Glöm inte att köpa mjölk till jobbet imorgon Siggan!!!

Peace out


Tokig

Jag vet inte vad det är som har hänt men jag vet att jag avskyr avskyr avskyr detta. Det är så inte jag och det måste ändras NU annars blir jag tokig. Fucking shit, why?????!


Trettonde dagens bild y'all

Trettonde dagens bild: Du och någon klasskompis


Har ju slutat i skolan så har inte direkt några klasskompisar längre, men senast jag gick i skolan så gick jag och denna herre, Magnus Ziegler, i samma klass! Anna kom också med på ett hörn trots att vi inte gick i samma klass hehe. Bilden är troligtvis tagen på en musikalefterfest.

Verkar som att jag har fått igång mina "blog posts" på fb igen men är inte säker..?

Imorse gick jag upp tidigt för att hinna ha körlektion innan jobbet. Fick köra med en ny lärare denna gång och vi övade på att ratta och svänga och styra helt enkelt^^ glömde lägga i en växel när jag skulle starta och undrade varför jag inte fick bilen i rörelse haha, fail. Ja ja någon gång blir jag väl bra på detta.

Sedan satt jag på jobbet och skrev i en timme innan jag började. Under dagen påskpysslade vi eller var ute och spelade brännboll och hade allmänt skoj. Är nu alldeles kaffestinn och mosig i fejan av all sol. Tror dock man mår väldigt bra av att vara ute så mycket på det här sättet!
Under mellanmålet tittade vi på youtube som vanligt och jag visade ungarna H.E.A.T (som dom ju känner till ändå sedan mello). Dom ballade dock ur totalt och började typ kasta grejor på mig när jag nämnde att jag känner grabbarna och det. "ooofta" "amen visst, nästa gång påstår du väl att du känner erik grönwall och danny" "aah yeah right" osv haha, can you see how that's funny.. Hade ju inte direkt några bevis så jag la ner den fighten :p

Efter jobbet drog jag och C till mörby eftersom han skulle köpa födelsedagspresent till magdalena och jag skulle förbi systemet. Nu sitter jag hemma, har precis ätit kycklinggryta och rostat bröd. Ska hoppa in i duschen innan jag åker in till stan och träffar mina favvograbbar (kalle och fille).

Imorgon blir det som sagt jobb och sen tjejmiddag hos anna!

Peace out


Skööön dag

Idag har varit en sån där riktigt bra dag.

Jag och min kollega hade ju som nämnt barngrupper utomhus hela dagen.
Vi körde flaggan och spelade brännboll och allting flöt på riktigt riktigt bra!
Efter skoldagen, dvs när fritids börjar, fortsatte jag och C med att spela brännboll med barnen och hade helt enkelt sjukt kul. Vi försökte även få dom att köra Norsk Fylla men det var inte det minsta uppskattat haha!

Har kläderna proppfulla med grus efter att ha blivit nerbrottad av barnen på grusplanen två gånger (ja jag lät det ske) och sen fått grushögar insläppta innanför mina kläder (ja jag lät det ske också). Haha men vad gör man inte för att barnen ska ha kul!!

Tillslut samlade jag ihop alla barnen och vi lyssnade på Lejonkungen på band. Jag roade barnen med att mima och skådespelade till alla sånger vilket dom tyckte var sjukt kul (nej Pumba, inte inför barnen). Haha. Sedan stängde jag igen tha school när alla barn gått hem.

Fattar för övrigt inte hur jag och C ska kunna klara oss utan alla dessa fantastiska barn när våra vikariat går ut sedan!!

Nu ska jag städa lite innan Sandra kommer och hämtar mig. Vi ska åka hem till henne och Johan och äta middag och sen ta en prommis med vovvarna. So loong y'all

Peace out

Tvärtemot och tolfte dagens bild

Tvärtemot (i ett enda ord) säger jag bara.

Nu ska det bli ändring i mitt liv
.
Måste komma till rätta med denna bloody disease nu så därför ska jag ändra mitt leverne och se om det kan hjälpa. Lägger allt krut på detta nu! Godislöfte blir det som sagt (sötsaker och skräpmat i stora mängder har aldrig varit bra för mig). På det slutar jag nu även med alkohol och andra osunda vanor. Dessutom ska jag börja dricka mer vatten (jag är sämst på att få i mig tillräckligt med vätska vilket aldrig direkt har underlättat min situation). Dessutom ska jag börja röra på mig mer. Har ju slutat på World Class och verkligen tränat mindre det senaste halvåret än vad jag gjort tidigare och det är ju under just denna period som min UC blivit riktigt dålig, så detta ska jag ta tag i och se om det hjälper. Ska även testa en del andra grejer som jag har hört om. Nu gäller det dock för mig att ha en enorm självdiciplin (något som aldrig varit min starka sida). Får se om det lyckas och går vägen, jag hoppas verkligen det för nu ska jag banne mig bli frisk och välmående!!!

Jag har redan börjat sova mer än någonsin och detta ska jag fortsätta med.
Men nu

Tolfte dagens bild: En bild på din vardag


Eftersom jag ju inte får ladda upp bilder på mina barn i skolan och heller inte vill ladda upp bilder som på något sätt knyter min arbetsplats till denna blogg så får det bli en såndära goooogle-bild på min vardag idag. Idag ska vi nämligen spela brännboll hela dagen jag och min fritidskollega eftersom ordinarie lärare sitter i utvecklingssamtal.

Hittade för övrigt jejas blogg idag, en blogg vars existens jag aldrig varit medveten om! Så nu blir mitt nya projekt att plöja igenom allt hon skrivit!

Idag åt jag förresten jordgubbar till frulle eftersom jag fick det av mormor igårkväll, yumie yumie!

Dags att gå till jobbet, so long och peace out (au)

 


En person jag kan berätta allt för

Elfte dagens bild: En person du kan berätta allt för


Kicki är en av de ytterst personer i mitt liv som jag berättar allt för.
Det är fantastiskt att ha någon i sitt liv som man kan dela allt med, både ups and downs.

Nu ska jag snart dra till jobbet. Har ätit rostat bröd till frulle, mums.
Hoppas att det blir en lugn dag idag, är inte sugen på en jobbig dag^^

Efter jobbet ska jag ju köra, wish me luck(!!). Önskar att jag vore världmästare i bilen redan men.. nej.
Avslutningsvis pancakes hos mormor. En helt okej utsikt på dagen får man väl säga!

Nu ska jag se till att C hoppar på min buss vid sin station och inte ligger och snoozar bort dagen!

Bye bye, peace out


Godislöfte

Från och med nu har jag och Nathalie skaffat oss Godislöfte.
Självklart kommer påsken vara ett undantag (haha) men sedan börjar vi på allvar!
Alltså, inget fredagsfika i personalrummet, inget lördagsgodis, ingen efter-jobbet-glass osv!
Denna gång ska det gå! Det som vi kallar godislöfte gäller alltså godis, glass, bullar, kakor, chips, läsk - rubbet!

För övrigt håller jag på och letar efter en skateboard (jag och sandra ska lära oss hantera dessa).
Om någon har en gammal skateboard som dom inte vill ha övertar jag den så gärna??!
Är inte kräsen med kvalite eller märke eller nåt sånt!

Denna vecka blir ganska full rulle kanelbulle. Igår hade vi ju som sagt kvällsmöte, ikväll ska jag gå upp till gudmor ulrika och äta samt planera en del grejer (;p). Imorgon ska jag köra (jaa dom ringde mig från trafikskolan och erbjöd sig att klämma in mig imorgon, score!) och sedan middag hos mormor och bengt as usual, denna gång med min terror twin! På torsdag blir det promenad och middag med gudmor sandra. På fredag vet jag inte riktigt men blir nog till att träffa någon kompis. Lördag är jobb på Catalanda och sedan tjejmiddag hos Anna. Söndag jobb på Catalana.
Efter det är det Påsklov! Jobbar förvisso på fritids mån-tors och sedan på Catalana alla fyra påskdagar men ändå, lite chill :D

Nej ni ska jag dra på lite H.E.A.T och städa lite innan jag gör mig anständig och går upp till U!

Peace out


Skrubbade knän och snälla personer

Tionde dagens bild: Någon du tycker är väldig snäll


Sjukt svår att bara välja en igen men jag har ändå valt Nathalie för denna.
Hon är en sån där godhjärtat person som helt enkelt alltid är snäll, aldrig går att bråka med och som man kan berätta allt för. Det är skönt att ha en så varm och god person i sin närhet.

Nu måste jag alldeles strax bege mig till jobbet! Hade hoppats på en lika fin dag idag som igår men kikar man ut genom mitt fönster ser det inte vääldigt lovande ut direkt. Men vem vet, det kanske ändrar sig!
Igår när jag skulle göra en Zlatan så trillade jag och skrapade upp ena benet och masochistiskt nog så var det såå skönt. Har nämligen saknat den där känslan av att skrapa knäna på krus, ni vet som man alltid gjorde när man var liten? Åh Nostalgi!
Nej nu måste jag ta mig i kragen och klä på mig och borsta tänderna! Ikväll blir det middag hos Gudmodern uppe i taket (dvs Ulrika som bor ovanför). Ska bli mycket trevligt!

So long och PEACE OUT Y'ALL

 


Nionde dagens bild och bra jobbdag!

Nionde dagens bild: Någon i din släkt


Min älskade underbara mormor!
Efter att jag flyttade till Danderyd har jag möjlighet att träffa henne och hennes sambo minst en gång i veckan och det är fantastiskt. Hon betyder mer för mig än jag kan säga.

Idag har för övrigt varit en ganska oklar men skön dag. Underbart vår/sommar väder så jag har spelat fotboll och kubb med barnen. På kvällen hade vi kvällsmöte och det bjöds på supersmaskig mat a la Iransk kultur!

Nu ska jag skriva, läsa och sova. Får skriva mer bloggrejs imorgon.

Peace out


Deklarera

Har jobbat idag. En mycket intressant början på jobbdagen men det tänker jag inte skriva om^^ I samma sekund som vi slog upp dörrarna började iaf gäster strömma in som om vi var den sista vattenkällan i öknen. Vi hann inte ens ta fram stolar och bord förrän gästerna började dra i saker, helt sjukt! Men det är kul att vi har trevliga kunder :D ! Jag och Micka jobbade och slet innan Helena kom in och löste av mig så att jag kunde åka ut till släktkalaset på värmdö. Kvällen var mycket trevlig. Min lilla kusin Alfred har blivit biff haha.

Nu ska jag göra färdigt min deklaration och sen måste jag sova. Lång dag på jobbet imorgon.

Peace out

Pappa fyller 50 och åttonde dagens bild

Åttonde dagens bild: En person som du saknar
(Jeez hur ska man kunna välja bara en, saknar massa?!)


Valde en bild på Jeja, som jag saknar otroligt mycket!
Vi har i princip inte umgåtts på riktigt sedan vi slutade nian och det är sämst!
Pigge <3 Peff

Idag fyller min käre papi 50 år! Grattis säger vi till honom! Ikväll kommer släkten och så ska vi fira!
Innan dess ska jag dock in till Catalana och jobba en sväng så, gotta go!

Peace out

Sjunde dagens bild

Sjunde dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp

Tror inte att denna bilden någonsin har laddats upp. Vi var på konfaresa till Idre och de tre musketörerna bestämde sig för att prova på snowboard. Det fanns en anledning till att fotot togs när vi står upp och stilla ^^

Peace out


Ny bloggdesign + sjätte och sjunde dagens bild

Som ni ser har jag en ny bloggdesign and I like it.
Jag vet inte hur man gör en länk i blogginlägget men designen är i alla fall gjort av Angelica Norman (http://alltidgela.blogg.se). Hon är superduktigt tycker jag!

Jag var inte hemma mycket igår så får kasta in både sjätte och sjunde dagens bild här. Börjar med fredagens grejor!

Sjätte dagens bild: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


Jag och min käre vän Matilda. Vi har inte setts på miljarder år men under den här perioden i våra liv umgicks vi extremt mycket. Bilden är tagen av en amerikansk professionell(?) fotograf som stoppades oss och våra män på stan och bad att få fota oss. Sleazy time!

Igår var en riktigt bra dag på jobbet! Visst att det regnade och blåste en del men jag spenderade ändå all tid med att spela fotboll med barnen, megaroligt! Jag har verkligen världens bästa jobb!!
Efter jobbet åkte jag, mamma och freja hem till gudmor sandra på tjejmiddag tillsammans med faster tusse och kusinerna hanna och agnes! Vi åt rådjursstek och pratade om allt mellan himmel och jord, superfin kväll och superfint nytt hus dom hade bara fem minuters bilväg från mig!

Nu sitter jag ute på Värmdö. Vi har precis firat pappas födelsedag (i förskott) eftersom freja åker hem i eftermiddag! Vi har ätit bullar, sjungit och gett vandrar-presenter!
Strax ska jag åka in till Jackie på Catalana och jobba eftersom vädret är bra!

Och nu rann tiden verkligen iväg så jag får lägga upp dagens bild när jag kommer hem från jobbet ikväll!!

Bye bye så länge! Peace out

Förklaringar och femte dagens bild

Femte dagens bild: En gammal bild på dig själv


Kan vara max trettor år på denna bild, troligtvis yngre.
Spelade fortfarande fotboll i Värmdö IF som man ser.
Bilden är tagen på farmor och farfars landställe på ingmarsö (brottö).

Kom hem så snuskigt sent efter skivan igår att det är helt sjukt. Enda gången jag sovit mindre innan en jobbdag var nog när jag dygnade under oscarsgalan. Men eftersom jag vet att mina föräldrar läser min blogg tänker jag inte skriva mer än så haha. Kvällen var i alla fall mycket lyckad! Jag, Madde, Felicia och Anna startade upp hemma hos Tottan (fefeleles mami) där vi gjorde oss freakade med pudelhår, hippieband, dockfransar och guldskuggor. Temat för kvällen var alltså freak show. När vi var klara mötte vi upp tysken, jonte och natta på carmen där vi körde en mycket snabb runda av lambo innan vi tog oss till Engelen och Evve & Sofias studentskiva. Allt som allt var det en riktig nostalgikväll och vi hade alla väldigt kul haha! Tog vid skivans slut bussen hem och fick sen gå i spöregn från mörby mitt i natten (morgonen), mindre kul :p

Okej, så förklaringen till mitt lyckorus... kommer inte här. Däremot kommer förklaringen till att jag inte ger någon närmare förklaring. Vill att allt ska kännas safe och klart innan jag skriver ut saker och ting på fb osv (och nej det är ingen filmroll som jag fått eller något sånt där om folk tror det). Jag är dock fortfarande helt galet lycklig och idag har jag tagit stora steg. Jag lovar att så fort allt är klart ska jag berätta för folk om någon är intresserad (har inte kunnat hålla mig så vissa vet ju förstås men ja..). GAAH.

Idag hade jag drama med barnen hela dagen. Trots min trötthet och förkylning var jag på bra humör och lyckades bra med dagens uppgift nästan hela tiden och de flesta hade riktigt kul vilket var fantastiskt. För alla gamla martin-elever kan jag tala om att vi körde berättelsen (ett ord var), statyn och prinsess- och monsterkull. Riktigt lyckat!

Nu på kvällen har jag varit med hela familjen (ja freja är uppe från lund!!) på restaurang och ätit libanesiskt. Vi har hurrat för papi som fyller år på söndag och för mig och mina syskon för att våra liv just nu går våran väg! Mycket fin och mysig kväll!

Imorgon blir det tjejkväll hos gudmor sandra, superkul!

Måste verkligen sova nu!! Natti natti och peace out


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Trodde aldrig dagen skulle komma då jag fick skriva det här blogginlägget!! Jag är så lycklig att jag tror att jag ska spricka!!!!!!!!! Äntligen är det min tur! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

FUCKIN' A!!!!


Fjärde dagens bild

Fjärde dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv


Sista året på Slemhaga Barnplågeri, kan det bli konstigare?
Hade världens underbaraste klass men sjuuukt oklar tid.
Om jag säger såhär, av våra två klassfoton detta år är spexfotot inte det knasigaste!
Min bror syns tydligt men hittar ni mig?

Peace out


Hur ofta ska man behöva städa egentligen???

Känns som att jag inte gör annat än att städa denna lägenhet!
Jag förstår bara inte hur det kan bli så skitigt, så mycket tvätt och så många soppåsar hela tiden?? Jag bor ju själv för tusan! Jag kämpar verkligen för att hålla ordning och allt men ändå så måste jag damsuga och skura eller tvätta och diska. Alltid är det nåt! Idag är det allting. Ska tvätta min svarta tvätt som legat och väntat. Måste även göra ett städryck eftersom min kära syster snart kommer på besök och ska se min lägenhet för första gången. Är så trött på detta slit men jag antar att det är såhär det är att ha ett boende liksom..

Idag har varit en riktigt bra dag.
Var full av energi (kan det vara våren?) och spenderade dagen med att leka kull(!) och burken(!) med barnen. Dom tyckte naturligtvis det var superkul att jag var med och att dom fick chans att jaga mig men tro mig - jag hade precis lika kul som dom! Härligt!!
Blev inte till att träffa någon kompis ikväll så jag och C tog bussen hem efter jobbmötet. Vi passade som vanligt på att gnälla lite. Det är såå skönt att ha en jobbkamrat som man kan gnälla och tramsa med när det är tungt!

Nu ska jag som sagt städa. Och jag ska göra det innan jag äter middag för om jag är färdig med allt annat när jag börjar städa kommer jag bara vilja gå och lägga mig..

Thihihi min pappa blev fasttagen av polisen idag! Han har haft körkort sen han var arton och aldrig brutit mot några regler och så nu, fem dagar innan dagen då han haft körkort i 32 år så kör han i bussfil och DÅ är polisen där! Stackars lilla papi. Vet inte exakt vad som hände men tror inte han fick nåt allvarligt straff direkt, min stackars laglydiga fader.

Nej nu ska jag skärpa mig och göra ett ryck!
Wish me luck!

Peace out


Tredje dagens bild OSV

Tredje dagens bild: En bild på någon i din familj


Blev en bild på hela min familj som jag tog i tyskland(?) för ett bra antal år sedan
För övrigt har jag de bästa föräldrarna och syskonen i hela världen <3

Ännu en morgon. Har just ätit blåbärsyoughurt med blåbär eftersom mami hade läst någonstans att blåbär kan vara bra för folk som har UC. Så nu håller vi alla tummar för att det funkar så att jag slipper ännu en dust med min doktor (ORKAR INTE DETTA MERA, LÄGG NER FÖRBANNADE SJUKDOM!!!!). Så nu fick jag det ur systemet också.

Idag blir en låång dag. Jobbar till sex och sen ska jag kanske in till stan och träffa en kompis. Tisdagar går alltid segt.. Men imorgon är det onsdag och då har halva veckan gått, tjoho! Nu vill jag bara att mailet jag väntar på ska trilla in. Och att mitt kökort bara poff ska bli mitt. Synd att jag är en trafikfara för allmänheten bara.

Nae nu måste jag ta mig i kragen och lägga på facet så att jag kan visa mig in public.

Peace out peeeps


Grattis på födelsedagen..

..Säger vi till Gary Moore som skulle fyllt 59 år idag.

Idag fyller även Nina och Wille år, congrats!!


Andra dagens bild och måndag

Andra dagens bild: En bild på dig själv


Fick bli denna från min 20årsdag förra året

Idag är det måndag och jag hinner egentligen inte skriva. Klockan är kvart över fem och jag måste dra till jobbet och öppna! Hoppas på en bra dag idag och ännu mer en bra kväll. Just nu är jag megadeppig över en grej men hoppas att det går över och allt löser sig... we'll see.

So long och peace out!


Första bilden och söndagens inlägg

Första dagens bild: En person du umgås mycker med



Det måste (ganska självklart) bli Christoffer Landin, eftersom jag spenderar fem dagar i veckan med honom på jobbet ^^

Denna helg var det meningen att jag skulle jobba en massa. På grund av vädret har det dock inte blivit mycket action på Catalana så jag har inte behövt komma in över huvud taget. Detta gör mig såklart lite deppig eftersom jag förlorar mycket pengar och har mycket fritid (vilket är lika med mycket tid att tänka på saker) men det kom ändå ganska lägligt eftersom jag egentligen är sjuk och borde vila och inte jobba. Detta har jag alltså taget tillfället i akt att göra. Har legat i soffan ute på värmdö och sett på film och pluggat körkortsteori och absolut ingenting annat. Har hunnit med att se på sjukt många bra filmer (Genova, Prince of Persia, Eat Pray Love, King Arthur, She's the Man, En Prinsessas dagbok OSV) haha sjukt va? Meeeen, belöningen av denna enorma lathet är att jag i princip blivit frisk (yaaay) och kommer kunna vara på gott humör mot alla barnen imorgon!

Haha fredagen var riktigt kul (särskilt i direkt jämförelse med torsdagens pain). Det var ju som sagt första april och barnen gjorde sitt bästa för att lura mig och dom andra lärarna men jag måste erkänna att det var fail! Vad det gäller oss pedagoger däremot, JeeeeeZ vad kul vi hade med ungarna! Mina kollegor fick alla barn att ta av sig strumporna och lägga fötterna på bordet i tron att sjuksköterskan skulle komma för att kolla fotvamp, haha vilken syn! C fick barnen att tro att dom skulle bli utan raster hela dagen och jag lyckades lura ungarna att vi infört pokémonförbud igen, vilket resulterade att tjugofem ungar brottade ner mig haha. Så kul vi hade!
Avslutade aprildagen gjorde vi med att se på toy story 1. I love my job!

Imorgon öppnar jag på jobbet och sen är det dags för filmkurs. Hoppas jag mår bättre då än sist!
Denna vecka kommer för övrigt vara ganska fullspäckad! Jobbar på skolan alla fem dagar ofc. Imorgon är det kurs, tisdag någonting, onsdag har evve och fia skiva, torsdag ska vi äta middag hela familjen (freja kommer upp från lund) för att fira papi i förtid, fredag tjejkväll hos gudmor, lördag jobb i kungsan, söndag jobb i kungsan och sen födelsedagsmiddag för papi. Full rulle kanelbulle. Men det är bara skönt. No spare time - me like.

Nu ska jag äta middag innan jag styr kosan hem till danderyd igen!

Peace out

Dagens Bild (a la mandyrin)

Kikade på min kära vän amandas blogg och hittade en lista som hon har börjat med. Håller med henne om att något av det intressantaste (mest intressanta, whatever) med att läsa folks bloggar är bilderna så jag tänkte också börja med detta. Här kommer listan

Första dagens bild. En person som du umgås mycket med
Andra dagens bild. En bild på dig själv
Tredje dagens bild: En bild på någon i din familj
Fjärde dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv
Femte dagens bild: En gammal bild på dig själv
Sjätte dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Sjunde dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp
Åttonde dagens bild: En person som du saknar
Nione dagens bild: Någon i din släkt
Tionde dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll
Elfte dagens bild: En person du kan berätta allt för
Tolfte dagens bild: En bild på din vardag
Trettonde dagens bild: Du och någon klasskompis
Fjortonde dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider
Femtonde dagens bild: En person som du vill vara med
Sextonde dagens bild: En bild på dig själv
Sjuttonde dagens bild: En ovanlig bild
Artonde dagens bild: En bild på din fritid
Nittonde dagens bild: En person som är snygg
Tjugonde dagens bild: En bild på dina närmaste
Tjugoförsta dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig
Tjugoandra dagens bild: En bild på en tid du saknar
Tjugotredje dagens bild: En bild från i sommras
Tjugofjärde dagens bild: En bild som gör dig glad
Tjugofemte dagens bild: En person som alltid gör dig glad
Tjugosjätte dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med
Tjugosjunde dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt
Tjugoåttonde dagens bild: En tokig bild
Tjugonionde dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv
Trettionde dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om!


April April

Idag är det första april.

Får se om jag kläcker några skämt. Lär i alla fall råka ut för några då jag är omgiven av 85 barn som älskar att skämta!